fredag 5. november 2010

Tre nye kokebøker

Endelig kom de. For å feire at Amazon endelig har innført "Free super saver shipping" til Norge (Yay!) måtte det jo shoppes litt. Free shipping gjelder forøvrig på alle ordrer over £25, så vær klar over at om du bestiller noe annet enn bare bøker kan det kanskje lønne seg like mye å betale shipping på flere pakker for å spare moms. Men enn så lenge er i alle fall bøker momsfritt :-)

Thomasina Miers: Mexican food made simple


Lest ca halvveis i denne foreløpig. Så veldig bra ut inntil jeg kom til "The original Caesar salad". Kjære Thomasina. Cæsarsalat inneholder ikke brønnkarse! Forøvrig inneholdt ikke den opprinnelige dressingen ansjos heller (ansjossmaken kommer fra worcestershiresauce) men den er litt enklere å overse.

Pam Corbin: Preserves


Å du salige Amanda. Tror dette kan komme til å bli en bibel på preservering. Masse interessante oppskrifter på chutneys, pickles, geleer og til og med ketchup. Jeg har fryyyyktelig lyst til å prøve hjemmelaget ketchup. Heinz og Idun's utvalgte funker forsåvidt, men hadde vært gøy å få det til. Så får man heller bare overse det faktum at jeg bor i 5. etg ved en av Trondheims travleste gater og egentlig bare kan glemme alt som heter kjøkkenhage. Men man kan da drømme.

Og den siste:
Si King & Dave Myers: The hairy bikers' food tour of Britain


Ikke starta på denne enda. Oooh, uleste kokebøker er luksus.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar